17 mei 2024

Young Leadership trainingen van COC Regio Nijmegen

COC regio Nijmegen biedt Young Leadership Trainingen aan. Tijdens het traject leren de jongeren hun sterke kanten kennen én inzetten. Eén Nijmeegse school is al gestart met dit gave traject. Je kunt zowel met de hele Gender & Sexuality Alliance (GSA) van je school meedoen als leerlingen individueel.

Young Leadership Trainingen

Gedurende de Young Leadership Trainingen gaan jongeren aan de hand van 10 modules aan de slag met het leren van en het inzetten van hun sterke kanten. Dit doen ze door een activiteit te bedenken en te organiseren. Als kers op de taart kunnen leerlingen deze activiteit bijvoorbeeld tonen tijdens de regionale regenboogconferentie op 13 december.

Praktische zaken

De trainingen vinden plaats in Nijmegen en zijn gratis voor de deelnemers. En ook de kosten voor de activiteit worden gedekt. Het traject valt onder Maatschappelijke Diensttijd, dus de deelnemers ontvangen hiervoor achteraf een certificaat.

Meer informatie

Voor meer info: stuur een mailtje naar mdt@cocregionijmegen.nl. Mocht je GSA op school niet groot genoeg zijn, dan is er ook de optie voor leerlingen om zich individueel op te geven: https://forms.gle/1ZdWz6ytJsJGNqSr5. Dan komen leerlingen in een groep terecht met andere leerlingen van andere GSA’s. Meer info over de regenboogconferentie vind je op https://regenboogconferentie.nl/.